Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стопове и още неща...на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега купуваш си едно спрейче за стопове(черно)10лв има и други цветове,пръскаш и ако не ти хареше със шлайв-пастата пада.аз като пръсках бях малко насрал отстрани и по този начин се оправи.давай смело,а и не мисля,че като го направиш ще решиш,че не е хубавоуспех
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Здравейте колеги, съвсем случайно попаднах на темата и виждам, че малко съм позакъснял с "оказването на помощ", но по добре късно отколкото никога . Разлепял съм фарове на други коли, но принципа винаги е един и същ. Най-лесно става във фурната, включва се печката на вентилация на 60,70 градуса и фара се оставя за около 15 минути, след което с минимални усилия се разлепя без никакъв риск от нараняване на която и да е от двете части. При достатъчно загрят фар двете половини се разлепят само с ръце, без употреба на каквито и да е помощни средства.. отверки ножове и др. Няма проблем дори и когато фара не е стъклен. Много важно е залепянето да стане пак със затопляне във фурната едновременно на двата компонента след което трябва да стоят добре притиснати до момента на изстиването. Ако всичко се направи както трябва е гарантирано, че фарът няма да се изпотява след време или по какъвто и да е начин да пропуска влага. Има още един вариант с пистолет за горещ въздух, който може да видите на този линк: http://www.youtube.com/watch?v=S1umAEkQV20 На мен ми предстои да вграждам ксенон лупа, но не се знае кога ще останат кинти за това, но обещавам да снимам и поствам всичко после. Успех в начинанието и весело посрещане на новогодишните празници

Comment

Колеги защо просто не си купите фолио и не ги облепите с него аз така съм си ги направил и изглеждат добре даже и предните фарове съм облепил стана като четириочка ,пък и може да си го свалиш когато си поискаш.
        АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Working...
        X